​​ ​​ ​​ ​​

Bodite obveščeni, prijavite se

Spremljate novosti, spremembe urnikov in promocije, ki jih pošiljamo enkrat tedensko

 
 • MESEC MAJ, URNIKI, VPISI, NOVOSTI in PRVOMAJSKI PRAZNIKI

  16.04.2015 08:56

  Mesec april se počasi izteka, začinili smo ga tudi z novo eksplozivno vadbo PILOXING, ki je v MAJU tudi že na našem rednem urniku.
  Urniki so dodelani in so zunaj,... mi smo pripravljeni! :)

  KLIKNI NA NOVIČKO ZA VSE PODROBNOSTI, KI NAS ČAKAJO V MAJU!

 • BREZPLAČNA PREDSTAVITVENA URA PILOXINGA

  16.04.2015 07:18

  V PETEK 17.4.15 VABLJENI NA BREZPLAČNO PREDSTAVITVENO URO PILOXINGA

  KJE: ŠPORTNI STUDIO NINA V ČRMOŠNJICAH

  KDAJ: OB 18:00 URI

  Vabljeni, da spoznate novo, trenutno najbolj vročo kardio vadbo, ki se bliskovito širi po celotni Evropi in je zasvojila že marsikoga.
  Piloxing je kardio eksplozija stoječega pilatesa, boksanja in plesa, ki te bo potisnila čez meje tvojih sposobnosti ter tvoje telo spremenila v graciozno, sexy in močno.
  Vadba združuje vrhunske skupinsko-vadbene in fitnes tehnike, kjer se maksimalno kurijo kalorije, gradijo vitke mišice in povečuje vzdržljivost.
  Program PILOXING edinstveno združuje moč, hitrost in agilnost boksa z zabavnimi plesnimi gibi in oblikuje ter povečuje fleksibilnost telesa s pomočjo pilatesa.
  Če zmešate vse skupaj, dobite super mešanico oblikovanja mišic in izgorevanja maščob, ki vam bo dalo potebno psihično in fizično moč, da se soočate s težavami v vsakdanjem življenju.
  Pridite, poskusite in se pridružite množici PILOXING zasvojence ;)

  Prijave na info@studio-nina.si
  S seboj prinesite brisačko, steklenico vode ali izotonične pijače ter obilico energijo ter dobre volje.
  Vadba se izvaja bosonogo ali v skrajnem primeru v nogavicah, ki ne drsijo.

   

  OBVESTILO ZA OSTALE VADBE!

  • Zaradi predstavitvene ure piloxinga ZUMBA v Marofu odpade, ker se nam boste tako ali pa tako pridružile na piloxingu!!!
  • Antigravity pa se iz petkovega termina izjemoma prestavlja na nedeljski termin ob 19:10.

  Hvala za razumevanje in se vidimo na SLEEK, SEXY AND POWERFUL PILOXINGU!

   

   

   

Strani:
 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • Vadba za otroke

  Pri otrocih je razvoj motoričnih sposobnosti v zgodnjih letih ključnega pomena za kasnejše uspešno življenje. V Športnem studiu Nina lahko otroke v ključite v vadbo Zumbatomic (7 -11 let).