​​ ​​ ​​ ​​

Bodite obveščeni, prijavite se

Spremljate novosti, spremembe urnikov in promocije, ki jih pošiljamo enkrat tedensko

 
 • DAN ODPRTIH VRAT, SOBOTA, 30.09.14

  23.08.2014 15:42

  Vabimo vas, da se nam pridružite na dnevu odprtih vrat, ki bo v soboto, 30.08.2014, od 15:00 do 20:00 ure, v prostorih Športnega studia Nina v Črmošnjicah. Vsi obiski vadb so BREZPLAČNI!
  Predstavili vam bomo NOVOSTI, različne skupinske vadbe in vadbe v dvorani THOR, nekaj prigriznili in si zaupali poletne dogodivščine.

 • NOVA SEZONA 2014/2015

  22.08.2014 18:11

  Poletje se počasi izteka in že diši po novi sezoni. Upamo, da ste poletje preživeli sončno, dopustniško in nabrali dovolj moči, da polni elana z nami športno zakorakate v novo sezono 2014/2015. Za vas smo pripravili kar nekaj novosti in dogodkov.

Strani:
 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • Vadba za otroke

  Pri otrocih je razvoj motoričnih sposobnosti v zgodnjih letih ključnega pomena za kasnejše uspešno življenje. V Športnem studiu Nina lahko otroke v ključite v vadbo Zumbatomic (7 -11 let).