Bodite obveščeni, prijavite se

Spremljate novosti, spremembe urnikov in promocije, ki jih pošiljamo enkrat tedensko

 
 • ODPADE PILATES IN TNZ

  25.11.2015 08:56

  Obveščamo vas, da PILATES, danes, 25.11., v Marofu odpade.
  Prav tako odpade TNZ, v četrtek, 26.11., na Drski.
  Vabimo vas, da se nam pridružite v Črmošnjicah.

  Lep dan, ŠSN.

 • URNIKI ZA MESEC DECEMBER IN PRAZNIKI

  25.11.2015 08:51

  URNIKI ZA MESEC DECEMBER

  Praznični december se bliža in za vas smo pripravili nove urnike, da bomo skupaj kurili pregrešno dobre kalorije, ki jih na silvestrovanjih ne bo manjkalo. Urnike najdete na naši spletni strani http://www.studio-nina.si/urnik.html.
  Na želene vadbe se je potrebno prijaviti, zato vas prosimo, da nam svoje prijave sporočite na mail info@studio-nina.si

  PRAZNIKI V DECEMBRU

  Med prazniki vadbe odpadejo, določene dneve pa je tudi fitnes zaprt, zato malo pozornosti ne bo odveč.

 • SILVESTROVANJE S ŠSN

  25.11.2015 08:49

  Že diši po praznikih in snegu, zato vas vabimo na SILVESTROVANJE S ŠSN!

  Silvestrovanje bo v GALERIJI SIMULAKER, v petek, 27.11.15, s pričetkom med 20:00 in 21:00.

 • SEMESTRSKI KOLEDAR

  25.11.2015 08:45

  Da boste že v naprej vedeli kdaj migamo in kdaj ne. :)
  Semestrske karte za 1. semester ali sezonske karte lahko kupite le še do konca meseca oktobra, poznejšen nakup semestrske ali sezonske karte ne bo možen.

  Datumi označeni z rdečo, so prosti dnevi in prazniki, ko vodenih vadb ne bo.

Strani:
  • Fitnes

   ?

   Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

  • Skupinska vadba

   Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

  • ANTIGRAVITY

   Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

  • Thor dvorana

   Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.