​​ ​​ ​​ ​​

Bodite obveščeni, prijavite se

Spremljate novosti, spremembe urnikov in promocije, ki jih pošiljamo enkrat tedensko

 
 • LEPE VELIKONOČNE PRAZNIKE

  19.04.2014 15:56

  Želimo vam lepe velikonočne praznike!

  Pirhi, potička, šunka,.... naj vam teknejo brez slabe vesti, ker za popraznično kurjenje bomo poskrbeli že v ponedeljek! :)))))

 • FIT VOZIČKANJE - BREZPLAČNA PREDSTAVITVENA URA

  19.04.2014 15:35

  Vabljeni na BREZPLAČNO predstavitev vadbe FIT VOZIČKANJE v sredo, 23.4.14, ob 11h. Zbirna točka je na PORTOVALU pred nogometnim igriščem.

  Vadba FIT VOZIČKANJE je namenjena mamicam, ki se želijo po porodu vrniti v formo. V uri vadbe si najprej ogrejemo telo, nato pa sledijo različne vaje iz aerobike in pilatesa, seveda ob vozičku, s pomočjo katerih dvignemo naš pulz, popravimo držo telesa, se razbremenimo stresa in z vajami za moč poskrbimo za lepo oblikovano in utrjeno telo. Ker je poporodno obdobje lahko stresno in fizično naporno, vam bo vaše telo hvaležno za vso vašo pozornost in krepitev mišic.

  Vadbe se lahko udeležijo vse mamice od 4 do 6 tednov po porodu, ki je potekal brez težav. Če je vaš porod potekal s carskim rezom, priporočamo, da se vadbe udeležite šele po 8 tednih po porodu in po pregledu pri ginekolugu ali zdravniku.

  FIT VOZIČKANJE se izvaja v naravi, zato poleg vašega malčka in vozička s seboj vzemite tudi zadostno količino vode, brisačko, zaščitno kremo proti soncu in vse kar vaš malček v tej uri potrebuje. Vadbi se lahko pridružite kadarkoli, saj za vadbo ni potrebno predznanje in predhodna fizična pripravljenost.

Strani:
 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • Vadba za otroke

  Pri otrocih je razvoj motoričnih sposobnosti v zgodnjih letih ključnega pomena za kasnejše uspešno življenje. V Športnem studiu Nina lahko otroke v ključite v vadbo Zumbatomic (7 -11 let).