Bodite obveščeni, prijavite se

Spremljate novosti, spremembe urnikov in promocije, ki jih pošiljamo enkrat tedensko

 
 • NTC TRENINGI - NOVOST

  25.07.2016 16:18

  V mesecu avgustu popolnoma BREZPLAČNO!!!

  V Športnem studiu Nina, pod vodstvom licencirane inštruktorice, izvajamo svetovno znan progran NTC (Nike Training Club), ki se izvaja po celem svetu.
  Vadbeni program NTC je sestavljen iz različnih treningov: Get Lean, Get Toned, Get Strong. Sam trening se lahko izvaja 15, 30, 45 ali 60 minut, odvisno od časa in pripravljenosti vadečih. Vadba se prične z ustreznim ogrevanjem in zaključi z ustreznim ohlajanjem, odvisno od dolžine treninga. Vadbeni program ima različne stopnje intenzivnosti: nizko, srednjo in visoko. Primeren je za vse, ki želijo nekaj narediti za sebe.
  Treningi se lahko izvajajo z lastno težo ali z uporabo športnih rekvizitov (uteži, medicinke, step, elastike...) Odlično pri NTC treningih je to, da jih lahko izvajamo kjerkoli.

  Vadbe Get Lean (Postani vitek) se osredotočajo na izmenjavo metaboličnih vaj visoke in nizke intenzivnosti z minimalnimi ali brez uteži. Pri vadbi Get Toned (Oblikuj telo) se izmenjujejo vaje metaboličnega tipa in vaje z uporom z zmernimi ponovitvami. Pri vadbi Get Strong (Postani močan) se izmenjujejo vaje z uporom z vajami z več utežmi in manj ponovitvami.

 • URNIK ZA MESEC AVGUST IN NOVOST - NTC

  25.07.2016 16:04

  Letos tudi poleti migamo, pridruži se nam tudi ti.

  V mesecu avgustu smo za vas pripravili NOVOST! 
  BREZPLAČNI NTC treningi vsak ponedeljek, v Novem mestu, na LOKI, ob 18h!

  Nove unike najdete na naši spletni strani: http://www.studio-nina.si/urnik.html
  Na želene vadbe se je potrebno prijaviti, zato vas prosimo, da nam svoje prijave sporočite na e-mail info@studio-nina.si.

 • IZZIV POLETJA

  19.07.2016 14:01

  Katero palmo si si pa ti rezerviral-a? 
  Naša oprema seveda na zasluženem dopustu ne sme manjkati, pofotkaj jo, pošlji nam fotko in sodeluj v mega nagradni igri poletja!

 • DELAVNICA KETTLEBELL

  20.06.2016 10:21

  V soboto, 25.6.16, ob 10h do 12h, bo v dvorani Thor potekala delavnica Kettlebell pod vodstvom Tajde Sobočan.
  Za aktivne člane v sezoni 2015/2016 je udeležba delavnice brezplačna, za nečlane je cena delavnice 5,00€. 
  Obvezne prijave na e-mail info@studio-nina.si!
  Toplo vabljeni!

  TAJDA SOBOČAN & KETTLEBELL

  V soboto, 25.6.16, ob 10h do 12h, vas vabimo, da se nam pridružite v dvorani Thor na delavnici Kettlebell-a pod vodstvom Tajde Sobočan.
  Tajda Sobočan je prikupno dekle, kateri gre odlično od rok vadba s kettlebell-om. Je dvakratna svetovna prvakinja in lastnica ogromno dosežkov v tej športni panogi. Svoje življenje je posvetila športu. 
  Kaj sploh je kettlebell? 
  Prikupna Tajda razloži: »To je okrogla utež z ročajem in ploskim dnom. Uporablja se lahko kot vadbeni pripomoček, s katerim povečujemo vzdržljivost, gibljivost, mobilnost, moč kit, vezi in sklepov, s pravilnim doziranjem tudi maksimalno moč. Vsi kettlebelli so povsem enake oblike in velikosti, njihova teža pa niha od 8 do 72 kilogramov. Na pogled jih lahko ločimo le po barvah. Začetki segajo v Rusijo, kjer so spoznali korist vadbe s kettlebelli, predvsem za delavce in delavke v gospodarstvu. "
  Pridi tudi tu in v roke zagrabi svoj kettelbell.

  Več o kettlebell vadbi si lahko ogledate na:
  https://www.facebook.com/kettlebells.center/timeline
  http://www.kb-center.si/

 • Fitnes

  ?

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.