Bodite obveščeni, prijavite se

Spremljate novosti, spremembe urnikov in promocije, ki jih pošiljamo enkrat tedensko

 
 • NOVA SEZONA 2015/2016

  24.08.2015 08:36

  Poletje se počasi izteka in že diši po novi sezoni. Upamo, da ste poletje preživeli sončno, dopustniško in nabrali dovolj moči, da polni elana z nami športno zakorakate v novo sezono 2015/2016. Za vas smo pripravili kar nekaj novosti in dogodkov.

 • DNEVI ODPRTIH VRAT

  20.08.2015 08:34

  Vabimo vas, da se nam pridružite na dnevih odprtih vrat, ki bodo v ponedeljek, 31.8., torek, 1.9. in v sredo, 2.9., v prostorih Športnega studia Nina v Črmošnjicah. Vsi obiski vadb in fitnesa so BREZPLAČNI!

  Predstavili vam bomo NOVOSTI, različne skupinske vadbe in vadbe v dvorani THOR, nekaj prigriznili in si zaupali poletne dogodivščine.

  Dneve odprtih vrat bomo zaključili z nagradnim žrebanjem igre izziv poletja.

  Toplo vabljeni! 

   

Strani:
 • Fitnes

  ?

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.