​​ ​​ ​​ ​​

Bodite obveščeni, prijavite se

Spremljate novosti, spremembe urnikov in promocije, ki jih pošiljamo enkrat tedensko

 
 • PONOVOLETNO DRUŽENJE

  09.01.2015 12:36

  Letos Športni studio Nina organizira za vse svoje pridne člane PONOVOLETNO DRUŽENJE - silvestrovanje, ki bo potekalo v
  GOSTIŠČU LOKA, 17.01.15, s pričetkom ob 19:00.

  Cena na osebo je 27,00€ (vključena hrana, 2,5dcl vina, 2,5dcl soka in 2,5dcl gazirane pijače)
  Vsa ostala pijača bo za naše člane po posebni ceni.

  Za vas smo skupaj z gostiščem Loka pripravili:

  • KULINARIČNO DOŽIVETJE (ruski bife: svinjska ribica v teranovi omaki, rumpsteak z zelenim poprom, piščančji toskanski zrezek, dolenjska pajcana postrv, puranji dunajski zrezek, testenine z jurčki in gamberi, lososov file na žaru, priloge: pečen krompir, pomes frites, rižota, ajdovi ali sirovi štruklji, ocvrti njoki, zelenjava z žara),
  • ZABAVNI PROGRAM,
  • ZABAVO OB DOBRI GLASBI
  • IN DROBNA PRESENEČENJA...

  Tvoje prisotnosti bomo zelo veseli in da bo organizacija lažja in "TIPTOP", te prosimo da nam svojo prijavo - prisotnost na žuru sporočiš na INFO@STUDIO-NINA.SI ali se vpišeš na seznam, ki je v fitnesu! 27,00 € se poravna ob prijavi.

 • PODALJŠANA AKCIJA ZA 3 MESECE

  09.01.2015 08:10

  PODALJŠUJEMO AKCIJO ZA 3 MESECE!!!
  NEOMEJENA KARTA ZA FITNES SAMO 35 €!!!
  (dijaki, študenti in upokojenci)

Strani:
 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • Vadba za otroke

  Pri otrocih je razvoj motoričnih sposobnosti v zgodnjih letih ključnega pomena za kasnejše uspešno življenje. V Športnem studiu Nina lahko otroke v ključite v vadbo Zumbatomic (7 -11 let).