​​ ​​ ​​ ​​

Bodite obveščeni, prijavite se

Spremljate novosti, spremembe urnikov in promocije, ki jih pošiljamo enkrat tedensko

 
 • VADBA FIT DRUŽINA ODPADE

  30.09.2014 13:43

  Danes, 30.09.14, vadba FIT DRUŽINA odpade.

  Hvala za razumevanje.

 • URNIKI ZA MESEC OKTOBER 2014 IN NOVOSTI

  23.09.2014 08:48

  Zakorakali smo v prvi jesenski dan, ki naznanja spremembe, novosti in pisana presenečenja na vsakem koraku, tudi pri nas. Za vas smo v Športnem studiu Nina pripravili zanimivo in pestro vsebino, za katero smo prepričani, da bo zadovoljila vse vaše želje po kvalitetni vadbi in dobremu počutju.

Strani:
 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • Vadba za otroke

  Pri otrocih je razvoj motoričnih sposobnosti v zgodnjih letih ključnega pomena za kasnejše uspešno življenje. V Športnem studiu Nina lahko otroke v ključite v vadbo Zumbatomic (7 -11 let).