Bodite obveščeni, prijavite se

Spremljate novosti, spremembe urnikov in promocije, ki jih pošiljamo enkrat tedensko

 
 • POLETNA AKCIJA OPEN GYM

  01.07.2015 18:17

  Da bo poletje še bolj vroče...

  Nova poletna akcija, open gym SAMO 35 € / MESEC!

  *Cena velja ob nakupu dvomesečne karte za open gym - julij in avgust.

 • OBVESTILA, POLETNI DELOVNI ČAS FITNESA, URNIK ZA MESEC JULIJ 2015

  17.06.2015 10:58

  Približuje se julij in ker smo aktivni tudi čez poletje, razpisujemo nov urnik za skupinske vadbe. Vmes je še nekaj praznikev, malo sperememb glede delovnega časa,... zato klikni na novičko in si vse preberi, se prijavi, da ne bo kaj zamujenega ali spregledanega. :)

Strani:
 • Fitnes

  ?

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.